Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Έργα και ημέρες του μνημονιακού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας του Σύριζα, Προκόπη Παυλόπουλου



Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί Γρηγορόπουλου! Ξέρετε την εξέγερση που ήταν μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ…
Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ INTRACOM-SIEMENS
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος  ήταν νομικός Σύμβουλος της Intracom του Κόκκαλη
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ
το αυθαίρετο του Λάτση “ΤΗΕ ΜΑLL”
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
“Ιπποκράτειος Πολιτεια”, στο οποίο θα επανέλθουμε….
EXEI ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
και όλους τους μνημονιακού νόμους
865.000 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ
Ως βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 – 2009, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο από την κεντροαριστερά και την αριστερά, όσο και από το εσωτερικό της κεντροδεξιάς. Το ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικοί από τον φιλελεύθερο χώρο, τον κατηγόρησαν ότι διόρισε στο Δημόσιο χιλιάδες «γαλάζια παιδιά», παρακάμπτωντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ με τεχνάσματα όπως η προφορική συνέντευξη, που ονομάστηκε «γαλάζια συνέντευξη», επιβαρύνοντας έτσι το κράτος και συμβάλοντας στην οικονομική κρίση.Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει. Ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε ότι «ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος».

Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του, για την κατάρρευση των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών στις μεγάλες φωτιές της Πελοποννήσου το 2007, καθώς και για την αμυντική στάση του στα «Δεκεμβριανά» του 2008. Στελέχη του ΛΑΟΣ όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν ότι ο Παυλόπουλος υπήρξε από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της Μεταπολίτευσης σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας.

Ο κατάλογος από τα κατορθώματα του "Πάκη" βέβαια είναι ατελείωτος και είναι γνωστό πως... χαίρει εκτιμήσεως από... πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και από συναδέλφους του.

Ο Σύριζα έδειξε με αυτήν του την επιλογή πως ακολουθεί κατά γράμμα την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ - Πασόκ και πως η αποκάλυψη των σκανδάλων και το "να πάνε οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα να επιστρέψουν στον λαό" θα μείνουν κενό γράμμα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου