Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Αστυνομικών-Μνημόσυνο για τους πεσόντες αστυνομικούς έγινε στη Ναύπακτο



Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών τελέστηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου προκειμένου να τιμηθούν οι αστυνομικοί που έπεσαν στο καθήκον.

Κάθε χρόνο το πρώτο ψυχοσάββατο, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης για τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον. Στην λιτή τελετή παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Γ. Αγγελόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ. Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Γ. Σύψας, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, οι διοικητές του Α.Τ. και της Τροχαίας Ναυπάκτου κ.κ. Κακούσης και Ράμμος, καθώς και πολλοί αστυνομικοί. Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, τόσο ο ιερέας που την τέλεσε, όσο και ο δήμαρχος, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο πρόεδρος της Ένωσης Ν. Καραπάνος, ευχήθηκαν να μην υπάρξουν ξανά θύματα αστυνομικοί, αφού και η Πολιτεία πρέπει να φροντίσει για την ασφάλειά τους ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να προστατεύουν τον πολίτη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ν. Καραπάνος εξέφρασε και τη λύπη του για τον αστυνομικό που έπεσε χθες θύμα τροχαίου στην Αθήνα, ο οποίος ήταν Μεσολογγίτης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου