Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Άγρια δολοφονία με καλάσνικοφ Αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού



Γιγαντιαία επιχείρηση έχει στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρό έξω από το σπίτι του, στην Κουβέλα Στυλίδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα προσέγγισαν δύο πιθανόν δράστες  με σκουρόχρωμο αυτοκίνητο Volkswagen Passat,  πλησίασαν το τζιπ του και το και το πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του. Το θύμα δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς «γαζώθηκε» πιθανώς με καλάσνικοφ​ με πάνω από 20 σφαίρες στο θώρακα και το κεφάλι.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στο σημείο της δολοφονίας.  Παράλληλα στην περιοχή μεταβαίνουν στελέχη της αντιτρομοκρατικής, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν  ότι «υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατία», ωστόσο είναι ιδιαιτέρα πιθανό η επίθεση να έγινε από ποινικούς καθώς, το χτύπημα είχε μαφιόζικο χαρακτήρα. 
Προς το παρόν οι έρευνες διεξάγονται εντός και εκτός φυλακών Δομοκού. 
Σημειώνεται πως το θύμα παλαιότερα υπηρέτησε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο άτυχος 47χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου