Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΕΣΕ (Η ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;) Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Όπως είναι γνωστό, προ ημερών ο φράχτης του Έβρου υποχώρησε σε ακτίνα 100 περίπου μέτρων, λόγω της κακοκαιρίας (ή μήπως τον έριξαν οι συριζαίοι;)… Και μετά την υποχώρησή του, βγήκε ο –κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αφού μίλησε για τη «σοφία της φύσης», απαίτησε να μείνει ανοιχτή η Κερκόπορτα, για να μπουκάρουν ελεύθερα οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες».

Πέρασαν οι μέρες, η Κερκόπορτα έμεινε ανοιχτή και όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, πλάκωσαν οι πρώτοι!

Έτσι, επιχείρηση οργανώθηκε χθες από την αστυνομία και την ΕΜΑΚ, για τον απεγκλωβισμό επτά λαθρομεταναστών από νησίδα στον ποταμό Έβρο. Όπως έγινε γνωστό, άγνωστος διακινητής τους εγκατέλειψε στη νησίδα που βρίσκεται στην περιοχή της Ορεστιάδας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι λαθρομετανάστες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και τους άκουσαν στρατιώτες που περιπολούσαν στην περιοχή, που ειδοποίησαν τους διασώστες…

Προφανώς, τώρα που μαθεύτηκε το πράμα, οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας θα μπουκάρουν –εκτός απ’ τα νησιά- κι απ’ τον Έβρο… Προς δόξαν των… «κόκκινων γραμμών» του συνοδοιπόρου των αμερικανοκομμουνιστών, προεδροπάνου Καμμένου, που βέβαια… δε συμφωνεί, αλλά υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) είν’ αυτό, δεν είναι παίξε-γέλασε! Τόσον κόπο έκανε να το αρπάξει, σιγά τώρα που θα το αφήσει για τον φράχτη στον Έβρο!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου