Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ξεκίνησε με την ομολογία του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για δύο χαμένα χρόνια 2008-2012 , ένα έργο το 2013 και πολλά θα... για το άμεσο και απώτερο μέλλον.
Οι συνεταίροι στη κυβέρνηση , σε αργαστή ομόνοια και στο περιφερειακό συμβούλιο. Άτολμοι , άχαροι στο ρόλο τους , οι περιφερειακοί σύμβουλοι αναλώθηκαν σε ανούσιες τοποθετήσεις.

Η πρόταση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" προς έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της στυγερής δολοφονίας του Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη , εισέπραξε την παγερή άρνηση σύσσωμου του περιφερειακού συμβουλίου. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας παίρνοντας πρώτος το λόγο πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση ψηφίσματος , πρώτον διότι οι νεκροί δεν ήταν οπαδοί του Παπανδρε'ι'σμού...και δεύτερον γιατί προφανώς δεν ήταν δικά τους παιδιά.

Η Ελληνική Αυγή υπερήφανη για τους άξιους αθώους νεκρούς του κόμματος μας , δεν έχει ανάγκη από ψηφίσματα για να αναδειχθούν οι ήρωες μας.
Έδωσε όμως την ευκαιρία να φανεί η μικροψυχία των παριστάμενων όπου το κομματικό σαράκι αποδεικνύεται ανίατη ασθένεια.

Ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της κεντρικής επιτροπής Χρήστος Ρήγας τοποθετήθηκε για το θέμα της δωρεάν σίτισης φτωχών συμπολιτών μας, συμφωνώντας με το πρόγραμμα αυτό
αλλά με την προϋπόθεση ότι οι δικαιούχοι θα είναι μόνο Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.
Η παράταξη Σιώκου ψήφισε όχι στη δωρεάν σίτιση των φτωχών συνανθρώπωνμας και η παράταξη που <<υποστηρίζει τους φτωχούς και τους αδύναμους>> το ΚΚΕ δια του κυρίου Καραθανασόπουλου ψήφισε λευκό.

Η επόμενη τοποθέτηση της Ελληνικής Αυγής ήταν για το δάσος της Στροφυλιάς , όπου συμφώνησε για την δημιουργία φορέα διαχείρισης , αλλά επισήμανε το τι μέλλει γενέσθαι
με τις καταπατήσεις και ζήτησε να ξεκαθαριστεί εάν ο υδροβιότοπος ανήκει στο νομό Ηλείας ή Αχα'ί'ας , ώστε να μην υπάρχουν αντικρουόμενες αποφάσεις των υπηρεσιών.

Η απάντηση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι το δάσος τις Στροφυλιάς ανήκει στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας...!
ΠΑΤΡΑ 31/10/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου