Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ 26/11/2014




Συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ με τη συμμετοχή δεκάδων υποστηρικτών μας.
Οι ομιλίες των συναγωνιστών Χρήστου Ρήγα και Ανδρέα Νικολακόπουλου καθήλωσαν τους παρισταμένους στο να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στον διάλογο που επακολούθησε.
Εθίγησαν θέματα που αφορούν:
α) την εξωτερική μας πολιτική και την ενδοτική στάση των συγκυβερνώντων.
β) το επικίνδυνο Γεωπολιτικό παιχνίδι της Τουρκίας και τον ύπουλο ρόλο των δήθεν συμμάχων μας.
γ) τα δημιουργήματα των μυστικών υπηρεσιών των δυτικών κυβερνήσεων και της Αμερικής, τους δολοφόνους Ισλαμιστές, τρομοκράτες.
δ) το ανίερο έργο χειραγωγημένων δικαστικών λειτουργών για τον εκμηδενισμό του κινήματος μας .
Ο συναγ. Χρήστος Ρήγας με γλαφυρό και συγκροτημένο λόγο τοποθετήθηκε για όλα αυτά τα θέματα, αναλύοντας τις πολιτικές μας θέσεις.
Ο συναγ. Ανδρέας Νικολακόπουλος έκανε μία αναφορά στην πολιτική διαδρομή του Αντώνη Σαμαρά, που ξεκίνησε το 1977 σαν εκλεγμένος βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Μεσσηνίας, σε ηλικία 26 ετών.


Από το 1989 που συμμετείχε στην κυβέρνηση Τζανετάκη έδειξε τα ‘’χαρίσματα’’ του. Σαν υπουργός εξωτερικών έδειξε την ‘’δεξιοτεχνία’’ του στο χορό επί του Ελληνικού εδάφους της Β. Ηπείρου και στο ότι επί των ημερών του, κατακλύσθηκε η πατρίδα μας από χιλιάδες Αλβανούς κατάδικους, φυγόπονους, φυγόδικοι και πάσης φύσεως ‘’μπουμπουκιών’’ του Αλβανικού υπόκοσμου.
Το 1993 έδωσε το φιλί του Ιούδα στο άνθρωπο που τον στήριξε όσο κανείς, προδίδοντας την εμπιστοσύνη του, υπό το πρόσχημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Διαχειριστής των μυστικών κονδυλίων του τότε υπουργείου των εξωτερικών διαχειρίσθηκε εκατοντάδες εκατομμύρια που έφθασαν το αστρονομικό ποσό άνω των 2 δις δραχμών χωρίς ποτέ να γνωρίσει κανείς που διοχετεύθηκαν τόσα χρήματα.
Ο μετέπειτα υπουργός των εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας, διενέργησε έλεγχο, δεν κατάφερε τίποτα, απλώς αρκέστηκε να πιστοποιήσει τα ποσά…
Σήμερα που καθορίζει τις τύχες του Ελληνικού λαού, μαζί με τον συνεργάτη του υπουργό των εξωτερικών , φαίνεται ότι το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει περάσει σε σκοτεινά παρασκήνια.  Ίδωμεν..
Επί πλέον εθίγησαν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και διατρανώθηκε από όλους τους παρευρισκομένους, η αποφασιστικότητα για αγώνα, ομοψυχία και η ευχή όλων να αποφυλακισθούν γρήγορα οι φυλακισμένοι συναγωνιστές μας.
Στο τέλος εψάλλη ο εθνικός μας ύμνος.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου