Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24/11/2014

Στη σημερινή συνεδρίαση του περιφ. Συμβουλίου τα θέματα που συζητήθηκαν ήσαν ελάχιστα.
Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αρκέσθηκαν στην ψήφιση εγκρίσεων δαπανών για προμήθειες, διαγωνισμούς, συμμετοχές σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, κ.λ.π.
Οι σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης παρακολουθούν και παρεμβαίνουν με υποτονικές τοποθετήσεις, απλώς για να δικαιολογούν την παρουσία τους στο περιφ. συμβούλιο.
Ο επικεφαλής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγων. Χρήστος Ρήγας ψηφίζει και στηρίζει κάθε κονδύλι που αφορά την ενίσχυση και την προστασία των κοινωνικά αδύναμων και ασθενέστερων τάξεων συμπολιτών μας.
Δυστυχώς τα άτομα που πρόκειται να επωφεληθούν είναι ελάχιστα, στο σύνολο των πασχόντων συνανθρώπων μας. Επί πλέον επιμένουμε να γίνεται καταγραφή και ενίσχυση μόνον των Ελλήνων πασχόντων.
Ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν η εκλογή του Γεωργίου Φαλτσέτου, συνταξιούχου δικαστού, στη θέση του ‘’Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης’’.
Σημειωτέον ότι ο κ. Φαλτσέτος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση αυτή. Ο κ. Κατσανιώτης επικεφαλής της παράταξης που στηρίχθηκε από τη Ν.Δ., εζήτησε με περισή υποκρισία την αναβολή της ψηφοφορίας για να προλάβουν να ενημερωθούν τα επιμελητήρια, ο ΣΕΒ και άλλοι επιχειρηματικοί φορείς ώστε να προταθούν και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση αυτή.
Το κόμμα της Ν.Δ. πρωτοστατεί στα στημένα παιχνίδια της πολιτικής. Αυτοί που επιλέγουν τους κομματικούς τους φίλους, για Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, των προέδρων του ελεγκτικού συμβουλίου, του συμβουλίου της επικρατείας και όλων όσων κατέχουν καίριες θέσεις, εξαντλούν την δημοκρατικότητα τους και το δήθεν ενδιαφέρον τους για αξιοκρατία, σε θέματα ήσσονος σημασίας.
Η Ελληνική Αυγή ψήφισε λευκό στη ψηφοφορία, εκφράζοντας έτσι την πολιτική της θέση. 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου