Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος σήμερα 7 Νοεμβρίου, πήρε την ομάδα του, αποτελούμενη από ένα συριζαίο, ένα κουκουέ , έναν αυτό προσδιοριζόμενο οικολόγο, έναν ισόβιο συνδικαλιστή και τον μπάτλερ του, σπεύδοντας στην Αθήνα με το «ειδικό βάρος» που τους διακρίνει, να συναντήσουν τους υπεύθυνους, ώστε να χρηματοδοτηθεί και να επισπευσθεί το «έργο των σοβάδων» στο πενταόροφο Νοσοκ. Αγίου Ανδρέα.
Απέδειξαν ότι ούτε ειδικό βάρος έχουν, ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό στην ετυμηγορία του λαού της δυτικής Ελλάδος . Κομματικά πιόνια είναι, στο παιχνίδι των εντυπώσεων, πιστοί στον παλαιοκομματισμό, θρηνούν που καταργήθηκαν τα πάλαι ποτέ πράσινα και μπλε καφενεία.
Στην περ. Δυτ. Ελλάδος ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής αντιπροσωπεύει το 10% του λαού . Είτε το θέλουν είτε όχι, είτε μας προσκαλούν είτε όχι, εμείς θα είμαστε πάντα εκεί παρόντες. Στις παρεΐστικες εκδρομές με επιλεγμένους επιβάτες, η Ελληνική Αυγή δεν συμμετέχει.
Η περ. Δυτ. Ελλάδος συνεδριάζει ανάμεσα σε χασμουρητά, καφέδες, σάντουιτς, γλυκά και φυσικά με παρουσιολόγιο, για να μην χαθεί και το μεροκάματο…
Εμείς τιμώντας την ψήφο των κατοίκων της Δυτ. Ελλάδος τους υποσχόμεθα ότι θα συνεχίσουμε τον ανιδιοτελή μας αγώνα. Καταγγέλλουμε συγχρόνως όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, ανεξαρτήτως παρατάξεων, για υποκρισία, για ανούσιες και ανεδαφικές παρεμβάσεις, που προδίδουν χωρίς αιδώ, όσους τους εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ
ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ
7/11/2014
ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 55-57 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου