Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Σήμερα παρευρεθήκαμε στη συζήτηση για τον προ'υ'πολογισμό. Οι τοποθετήσεις των παριστάμενων ήσαν κομματικές επιλογές , ο καθένας με τη κομματική του σημαία. Ακούστηκε οτι το κόμμα του κυρίου Χατζηλάμπρου θα είναι η προσεχής κυβέρνηση και θα πρέπει να προσαρμοσθεί στις κομματικές επιλογές που είναι η επόμενη συγκυβέρνηση.


Ο περιφερειακός σύμβουλος με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" και μέλος της κεντρικής επιτροπής της "Χρυσής Αυγής" Χρήστος Ρήγας , στη τοποθέτηση του για τη ψήφιση του προ'υ'πολογισμού του οικονομικού έτους 2015 , επισήμανε οτι η χώρα με τις επιλόγες της κυβέρνησης και τις εντολές της τρόικας η πατρίδα μας ουσιαστικά ειναι στο πάγο. Η επταετία του Γεώργιου Παπαδόπουλου ήταν δημιουργική και με την ΜΟΜΑ αναγεννήθηκε η Ελλάς με χιλιάδες μικρά και μεγάλα έργα. Στις μέρες των εργολάβων του Μπόμπολα και άλλων , θησάυρισαν οι ίδιοι ενώ τα έργα παρέμειναν μισοτελειωμένα , όπου τα κέρδη μένουν στις τσέπες τους και οι ζημιές φορτώνονται στο κράτος. Εμείς νεροκουβαλητές σε κομματικές επιλογές , που ψηφίζονται απο δήθεν δευτεροβάθμιο πολιτικό όργανο δε πρόκειται να γίνουμε. Γι'αυτό καταψηφίζουμε αυτόν τον προ'υ'πολογισμό , που δε συμπεριλαμβάνει ούτε ένα αναπτυξιακό έργο.
Σε ερώτηση του συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα γιατί δε προσεκλήθη σαν επικεφαλής συνδιασμού στη σύσκεψη της Αθήνας για το Νοσοκομείο "Αγ.Ανδρέας" και αφού ο Περιφερειάρχης δεν έδωσε απάντηση , η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλιού είπε οτι ο Περιφερειάρχης του απάντησε διά της σιωπής του...!



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου