Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡ.ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ




Συνεχίζοντας τις εβδομαδιαίες συναντήσεις στα γραφεία του συνδυασμού μας, καταδεικνύεται ότι ο λαός μας στηρίζει.

Οι προκατασκευασμένες δημοσκοπήσεις αποδεικνύονται προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα. Οι αθρόες προσελεύσεις συναγωνιστών στα γραφεία μας, είναι οι χειροποιαστές αποδείξεις ότι το κίνημα παραμένει δυνατό και ενωμένο.


Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος σε ευρεία συζήτηση με τους παρευρισκομένους, χαιρετίσαμε την αθώωση του συν. Κώστα Μπαρμπαρούση από την δικαιοσύνη. Τα εμετικά βίντεο από την λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, δεν έπεισαν τους δικαστές να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο. Τα πραγματικά γεγονότα είναι αυτά που αθωώνουν έναν έναν τους κατηγορουμένους συναγωνιστές μας . Όπως οσονούπω και τα υπόλοιπα σαθρά κατηγορητήρια θα καταρεύσουν.


Στη βουλή των Ελλήνων φυλακισμένοι και μή συναγωνιστές μας, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, με δεκάδες επερωτήσεις και παρεμβάσεις.


Στη δυτική Ελλάδα στο περιφ. συμβούλιο, ο συναγ. Χρήστος Ρήγας παρεμβαίνει στα θέματα που παρουσιάζονται προς ψήφιση, συνεπής στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει προς τον λαό.


Όσον αφορά τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιφ. Δυτ. Ελλάδος, ο συναγ. Ανδρέας Νικολακόπουλος διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους συναγωνιστές, ότι καταγράφονται ανελλιπώς και θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις στο περιφ. συμβούλιο.


Το κλίμα αισιοδοξίας εμπνέει όλους τους υποστηρικτές μας, και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τον εθνικό μας αγώνα για την ανατροπή του σαθρού οικοδομήματος και θεμελίωσης του νέου.


Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν. Οι πολίτες διαθέτουν μνήμη και κρίση.


Τέλος εψάλλη ο εθνικός μας ύμνος , σε κλίμα εθνουσιασμού και αποφασιστηκότητας.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου