Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Σήμερα ανήμερα της Εθνικής Επετείου , η <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ>> για τη Δυτική Ελλάδα δια του Χρήστου Ρήγα μέλος της κεντρικής επιτροπής <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>> και Περιφερειακού Συμβούλου, μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών παρευρέθησαν στις Εορταστικές εκδηλώσεις, όπως στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας Πατρών και στη παρέλαση των μαθητών και τμημάτων του Ελληνικού Στρατού.

Στις Εθνικές Επετείους δε χωρούν κομματικές αντιπαραθέσεις και πολιτική εκμετάλλευση των γεγονότων. Για το λόγο αυτό το μήνυμα είναι Ενότητα και συνέχιση των ιδεώδων που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό να παραμένει κυρίαρχος στη γη του και θεματοφύλακας των εθνικών συνόρων του. Εφησυχασμός με τόσους εχθρούς να επιβουλεύονται τα πάτρια εδάφη δεν είναι εφικτός. Οι νεκροί , οι τραυματίες και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός με τις θυσίες τους , με αφετηρία την 28η Οκτωβρίου 1940 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σε όσους ελπίζουν ότι μια δύσκολη πολιτική και οικονομική συγκυρία θα κάμψει το φρόνιμα και την θέληση των Ελλήνων για επιβίωση και δημιουργία.
 
Οι
ετήσιες εκδηλώσεις για όλες τις Εθνικές Επετείους του Γένους  << θα φρεσκάρουν την μνήμη >> όσων ξεχνούν γρήγορα ή όσων έχουν άγνοια για τις αρετές των Ελλήνων. Επίσης τα χειροπιαστά ευρήματα που κρύβει η Ελληνική Γη επιβεβαιώνουν την ισχύ και την ταυτότητα των κατοίκων αυτής της χώρας (ΕΛΛΗΝΕΣ) με αναλλοίωτους μέχρι σήμερα τους δεσμούς της Φυλής και του Αίματος.



ΠΑΤΡΑ 28/10/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου