Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα πρόσωπα έπονται, προηγούνται οι αρχές μας και οι σκοποί μας και γι' αυτό δεν μας αγγίζουν δημοσιεύματα που προσπαθούν μα δείξουν ότι κάποιοι είναι ευνοούμενοι και κάποιοι άλλοι έχουν πέσει σε δυσμένεια, στους κόλπους της Χρυσής Αυγής.

Η κυβέρνηση παραπαίει και προσπαθεί με ... ακροβατικά να παραμείνει στην εξουσία. Ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για να εκτελέσει τα εναπομείναντα συμβόλαια θανάτου, την ώρα που οι συνταξιούχοι έχουν βγει στους δρόμους και ζητάνε να ζήσουν.
Άλλοι συνέλληνες έχουν της καραμπίνες στα χέρια τους και απωθούν δικαστικούς επιμελητές που θέλουν να τους πάρουν τα σπίτια.
Μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις είναι ανήκουστο και ψευδέστατο ότι η Χρυσή Αυγή δεν συγκινείται και δήθεν το μόνο που τη νοιάζει είναι οι καρέκλες. Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφουν οι δημοσιογράφοι, γιατί ξέρουμε ότι επιδίωξή τους πάντα είναι να δίνουν την εικόνα πως η Χρυσή Αυγή σπαράζεται από έριδες και συντροφικά μαχαιρώματα.
Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί τον αγώνα μας σε όλα τα μετερίζια και μέλημά μας τούτη την περίοδο είναι να οργανώσουμε τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής, για να δυναμώσει η παρέμβαση μας στην Πάτρα, την Αχαΐα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα.


                                                                ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
                                                  ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου