Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Το νοσοκομείο διαλύεται και ο διοικητής πολιτεύεται… Στην χειρότερή της κατάσταση βρίσκεται η νοσηλευτική μονάδα του Μεσολογγίου



Χωρίς καρδιολόγο θα μείνουν και πάλι τα δυο νοσοκομεία του νομού

Σχεδόν διαλυμένη βρίσκουν οι εκλογές την υγεία στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αφού η τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό, χειροτέρεψε κατά πολύ.

Οι καρδιολογικές κλινικές των νοσοκομείων, Μεσολογγίου και Αγρινίου ουσιαστικά δεν λειτουργούν καθώς οι εναπομείναντες γιατροί, μετά την παραίτηση του κ. Συρογιαννίδη, και στα δυο νοσοκομεία, είναι τέσσερις. Δηλαδή έχουν μείνει δυο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και δυο στο νοσοκομείο Αγρινίου, από τους οποίους ο ένας είναι επικουρικός και η θητεία του λήγει σε λίγες ημέρες.

Ο αξονικός τομογράφος που διαφημίστηκε τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, φυσικά δεν εγκαταστάθηκε και δεν λειτούργησε. Από αυτή τη διαδικασία θα μείνουν μόνο οι αναμνηστικές φωτογραφίες, αφού δεν φαίνεται να τεθεί σε λειτουργία ποτέ. Ο σύγχρονος μαστογράφος, ο οποίος επίσης διαφημίστηκε από τον αναπληρωτή διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Γ. Κυριακόπουλο, επίσης θα μείνει ως ανάμνηση..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου