Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ξύπνα Έλληνα… Μας ταϊζουν Ευρώπη χωρίς έλεος




Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί τη διάλυση κάθε έννοιας του έθνους-κράτους. Θέλει να μετατρέψει τις χώρες σε… οικόπεδα προς μία χρήση κάτω από την αυστηρή επίβλεψη ενός παγκόσμιου δερβέναγα. Το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και εδώ στην Ελλάδα το έχουμε νιώσει για τα καλά στο πετσί μας. Και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, σε λίγο καιρό (η μήπως τη ζούμε ήδη) θα ζήσουμε μα νέα κατοχή, αυτή τη φορά με… άρωμα Ευρώπης.
Οι πολιτικοί αυτού του τόπου, δυστυχώς οι περισσότεροι, ασπάζονται το δόγμα της Παγκοσμιοποίησης και μας το δίνουν να το καταλάβουμε καθημερινά. «Η λύση στα προβλήματα μας θα δοθεί μέσα από την πολλή Ευρώπη. Ας καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη…» είναι δύο από τις αγαπημένες ατάκες των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που βρίσκονται στη βουλή για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.
Καλά, η απειλή «μνημόνιο η έξοδος από το ευρώ» έχει γίνει πια συνήθεια. Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ακολουθούν πιστά τον δρόμο της Παγκοσμιοποίησης. Και δεν διαθέτουν κανένα άλλο πλάνο στη φαρέτρα τους, παρά αυτό που τους επιβάλλουν τα «μεγάλα αφεντικά».
Ήδη από τη στιγμή που μπήκε το ΔΝΤ στη ζωή μας, ο οποιοσδήποτε νόμος έρχεται έτοιμος είτε από τις Βρυξέλλες, είτε από τη Γερμανία και ψηφίζεται από τους εδώ πρόθυμους. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα, που ακολουθεί πιστά ότι οδηγία-εντολή της έρχεται από έξω. Και πλέον οδηγείται και μαθηματικά στην πλήρη εξαφάνιση της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η χώρα μας, τα τελευταία οκτώ χρόνια (!!!), βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ποσοστό εναρμόνισης του εθνικού δικαίου της με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη… σουλτάνα τη ζωή. 
Βάσει των αποτελεσμάτων του Πίνακα Επιδόσεων Ενιαίας Αγοράς Αρ. 28 για την περίοδο Μαϊου 2013 – Νοεμβρίου 2013, η Ελλάδα μείωσε το έλλειμμα ενσωμάτωσης των Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεπερνώντας ακόμη και το στόχο που τέθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το έλλειμμα ενσωμάτωσης.
Μπράβο μας… Να μας χαιρόμαστε… Άλλωστε η Ευρώπη μας δίνει τόσα και τόσα καλά που δεν προλαβαίνουμε να τα ευχαριστιόμαστε. Ξύπνα Έλληνα γιατί σε λίγο θα πάψεις να είσαι αυτό που πρεσβεύει αυτή η σπουδαία χώρα, η ευλογημένη από τον ίδιο τον Θεό. Ξύπνα Έλληνα γιατί σε λίγο καιρό δεν θα είσαι ο Νίκος, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Μαρία, η Σοφία, αλλά κάποιος αριθμός καταχωρημένος σε ένα άψυχο μηχάνημα. Ξύπνα Έλληνα για το δικό σου καλό και όχι αυτό που σου επιβάλουν… 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου