Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



Την Πέμπτη 15/01/2015 ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χρήστος Ρήγας μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών από το Μεσολόγγι πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία πολιτική - ενημερωτική δράση στο κέντρο του Αγρινίου.

Η θερμή ανταπόκριση και η δίψα του κόσμου να μάθει τις πολιτικές μας θέσεις αποδεικνύει την απήχηση του Κινήματος μας στην ελληνική κοινωνία.Άλλη μια απόδειξη αυτού είναι ότι στις τρεις ώρες της δράσης μας στη πόλη του Αγρινίου μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα καθώς ο κόσμος μας σταματούσε από μόνος του και ζητούσε να ενημερωθεί.

Ο λαός γνωρίζει πλέον πολύ καλά τα τεκταινόμενα και τις δόλιες ενέργειες της συγκυβέρνησης για την απαξίωση και εκμηδένιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι πολίτες παρακολουθούν και γνωρίζουν όλα τα εγκλήματα που πραγματοποίησαν εναντίον του ελληνικού λαού και δε συγχωρούν άλλο.Ήρθε η ώρα να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό της υποταγής και της εξαθλίωσης.Το μήνυμα του λαού για ελευθερία από τους ανθέλληνες που μας κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν είναι σαφές.Είμαστε σίγουροι ότι θα εκφραστεί και στην κάλπη στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου