Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ'' ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΤΟ ΡΗΓΑ


Ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ρήγας επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα’’ απευθύνει τις ευχές του για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες της περιφέρειάς μας.
Αυτές τις ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς πολιτικής δοσοληψίας μεταξύ βουλευτών και άλλων παρατρεχάμενων , σε ένα κρεσέντο ανυποληψίας και συναλλαγής. Το κόμμα που μας στήριξε στις περιφερειακές εκλογές παραμένει αταλάντευτο στις πολιτικές του θέσεις , τις ηθικές και πατριωτικές του αξίες.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες του Χριστιανισμού. Η γέννηση του Ιησού Χριστού μας ξαναζωντανεύει την ελπίδα.
Ευελπιστούμε για την αποτίναξη των δεσμών που επέβαλλαν στην πατρίδας μας και ανάκτηση της θέσης που αρμόζει στο ένδοξο έθνος των Ελλήνων.
Εύχομαι σε όλους η γέννηση του θεανθρώπου και η έλευση του νέου έτους να μας βρει όλους ενωμένους με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Η σκέψη μας τις άγιες αυτές τις μέρες συντροφεύουν τους προφυλακισμένους συναγωνιστές μας. Τους ευχόμεθα να συνεχίσουν να παραμένουν δυνατοί με την σκέψη σε Εκείνον που εγεννήθη και θυσιαστεί για την σωτηρία όλων μας.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος με την ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ'' 
και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου