Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 15/12/2014




Στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το σώμα αναλώθηκε σε ψηφοφορίες για εγκρίσεις επί του προϋπολογισμού κ.λπ..
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Ελληνικη Αυγη''  Χρήστος Ρήγας και η περιφ. σύμβουλος Γεωργία Κοκκότη. Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας τοποθετήθηκε με σαφήνεια και αντιτάχτηκε σε κάθε σκέψη κατάργησης του νοσοκομείου Καλαβρύτων ούτε καν σε ενδεχόμενη υποβάθμιση του. 
Τα Καλάβρυτα δημοφιλής προορισμός χιλιάδων επισκεπτών επιβάλλεται να διαθέτει σύγχρονο και αναβαθμισμένο νοσοκομείο όλων των ειδικοτήτων. Επίσης λόγω των ορεινών όγκων της περιοχής και των αποστάσεων από το Γενικό Νοσοκομείο του Αιγίου όπως και του Πανεπιστημιακού του Ρίου, είναι απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.
Όσον αφορά την έγκριση κονδυλίου 1.200.000,00 ευρώ για δακοκτονία, ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, ζήτησε το κονδύλι αυτό να διατεθεί για την διαφήμιση των προϊόντων όπως το λάδι, που απαλλαγμένο από λιπάσματα και φάρμακα θα αποτελέσει ένα εξαίρετο παρθένο βιολογικό λάδι.
Η διαφήμιση και προώθηση του προϊόντος στις ξένες αγορές θα ενισχύσει με ένα σημαντικό έσοδο τους καλλιεργητές και θα συντελέσει στην ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου