Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ»



Τετάρτη 10/12/2014
Με τον νέο τρόπο ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης, οι παρευρισκόμενοι συναγωνιστές, τοποθετήθηκαν επί των γεγονότων και εθίγησαν θέματα που αφορούν όλους μας.

Η επίσπευση της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας ήταν μια κίνηση απελπισίας στην αγωνιώδη προσπάθεια του Αντώνη και του Βαγγέλη να αιφνιδιάσουν, να δημιουργήσουν ερωτηματικά, ίσως και φοβίες μεταξύ των βουλευτών, για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 180 ψήφων.

Με κουτοπονηριά και φθηνά τεχνάσματα, προσπαθούν να παρατείνουν πάση θυσία, την θλιβερή παρουσία τους στην εξουσία.

Αυτοί που απειλούσαν ότι θα συντρίψουν τη «Χρυσή Αυγή» και που φόρεσαν χειροπέδες σε ανθρώπους με αστήρικτες κατηγορίες, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, συντόμευσαν τις διαδικασίες της εκλογής του προέδρου, γιατί στις αρχές Μαρτίου, τρία στελέχη του κόμματός μας θα εξέλθουν των φυλακών.

Σε μια ψευτοαπεργία πείνας ενός καταδικασμένου ληστή, κατήργησαν τα δικαστικά συμβούλια και τις αποφάσεις τους, σπεύδοντας οι μωρές παρθένες να συνταυτιστούν με τους Συριζαίους.

Αυτοί οι αδιευκρίνιστου πολιτικού φύλου και ταυτότητας, αστράτευτοι πολιτικάντηδες, προστατευμένοι από αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα και πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών, αφήνουν τον λαό να δεινοπαθεί από ληστές, τρομοκράτες, παιδεραστές, εμπόρους κάθε είδους κ.λπ., που κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσά μας.

Ο υπερφίαλος Σαμαράς με τις εμμονές του να συνεχίσει να κυβερνά παρ’ όλο που το 85% του λαού δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπει, είναι ικανός να προκαλέσει και άλλου είδους εντάσεις..

Η ματαιοδοξία του και ο αρρωστημένος εγωισμός του, δεν του επιτρέπουν να δει τα πράγματα με ρεαλισμό.

Γνωρίζει ότι μαζί με τον Γιωργάκη τον συμφοιτητή του, είναι οι πιο αποτυχημένοι πολιτικοί, στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος.

Οι δυο «σοφοί» οικονομολόγοι της κακιάς ώρας και της συμφοράς, έφτασαν τον λαό στο τελευταίο σκαλοπάτι της ένδειας.

Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος, κλείνοντας την συζήτηση αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, όπου θα πρέπει να επιδείξουμε ομοψυχία και έντονη αγωνιστικότητα.

Η παραμονή των δικών μας ανθρώπων στην φυλακή πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα για να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά, ότι η ελευθερία κερδίζεται μόνο με αγώνες και θυσίες..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου