Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Σήμερα στη συγκέντρωση της Ελληνικής Αυγής ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος προέβη σε ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο με τους παριστάμενους συναγωνιστές.
  Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα και τις δόλιες ενέργειες της συγκυβέρνησης για την απαξίωση και εκμηδένιση της Χρυσής Αυγής.
  Οι ευαισθησίες της συγκυβέρνησης περιορίζονται στα ''δικαιώματα'' των εγκληματιών και όχι των νομοταγών πολιτών.Οι νομοταγείς πολίτες είναι σήμερα τα θύματα της πιο απηνούς δίωξης μετά την μεταπολίτευση.
  Εγκληματίες κάθε διαλογής δεσπόζουν και προβάλλονται από τα προπαγανδιστικά Μ.Μ.Ε .Εκατομμύρια ευρώ αλλάζουν τσέπες, χώρες, τράπεζες, εταιρίες, από την μια στιγμή στην άλλη. Η κυβέρνηση παρακολουθεί την βρώμικη συναλλαγή και τη διαδρομή του μαύρου χρήματος χωρίς διάθεση να επέμβει. Έλεγχος σε offshore εταιρίες δεν υφίσταται. Φοροφυγάδες κάνουν τα πάρτυ της ζωής τους ξεδιάντροπα, χωρίς να κινδυνεύουν από κάποια δίωξη.
  Οι πολίτες παρακολουθούν και γνωρίζουν. Ελπίζουμε ότι στις κάλπες θα δοθεί η αρμόζουσα απάντηση. Οι προπαγανδιστές συνεχίζουν απτόητα το έργο τους. Η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενημέρωσε τον άνθρωπο με το σακίδιο, που δεν έχει καν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
  Ηγέτες της αντιπολίτευσης βρίσκονται στη φυλακή υπόδικοι με αστήρικτες κατηγορίες. Κόπτονται οι ανθέλληνες για το δικαίωμα αναρχο-τρομοκράτη να σπουδάσει. Για το δικαίωμα να ζήσει η Μυρτώ που έπεσε θύμα ελεεινού πακιστανού δεν έγινε καμία διαδήλωση συμπαράστασης.
  Για την απεχθή δολοφονία στην Πάτρα του Γιώργου Λαζανά από αλλοδαπούς εγκληματίες, μόνο το κόμμα το δικό μας και οι απλοί κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και διαδήλωσαν για το ειδεχθές αυτό έγκλημα.
  Για όλα τα εγκλήματα που πραγματοποίησαν εναντίον του ελληνικού λαού, θα λογοδοτήσουν, ως προδότες.
  Προδότης κατά Θουκυδίδη δεν είναι μόνο όποιος προδίδει μυστικά της πατρίδας του, αλλά και όποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα και δεν κάνει τίποτα για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο αυτών που άρχει.
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου