Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σκουπιδότοπος -ξανά- τα Αμπάρια Παναιτωλίου (φωτο)


Μπορεί στην περιοχή μόλις πριν από λίγες μέρες να έγινε δράση καθαρισμού, όμως όπως φαίνεται η λίμνη Τριχωνίδα σε συγκεκριμένα σημεία, δεν αργεί να μετατραπεί σε λίγες μέρες ξανά σε σκουπιδότοπο εξαιτίας της συμπεριφοράς διάφορων επαγγελματιών , επισκεπτών κλπ.

Έτσι τα Αμπάρια, λίγες μέρες μετά είναι ακόμη χειρότερα από πριν… Κουτιά από μπύρες, ξύλα,  σιλικόνες (σ.σ. προφανώς από κάποιους που έφτιαχναν τις βάρκες τους)  πλαστικά μπουκάλια, μέχρι και κουτιά απο χρώμα και πάσης φύσης άλλα σκουπίδια «κοσμούν» μια από τις πιο όμορφες περιοχές της λίμνης.
Οι φωτογραφίες χαρακτηριστικές… «Και ο καινούργιος δήμαρχος μόνο λόγια είναι απ” ότι φαίνεται ,αφού τα συνεργεία του μόνο κοντά στην πλατεία καθαρίζουν .Τώρα αρχίζουν και τα πανηγύρια και θα γεμίσουμε αφίσες. Να  τους υποχρεώνει να τα μαζεύουν μετά. » μας αναφέρει αναγνώστης που επισκέφτηκε την περιοχή, που ζητά την επιβολή προστίμων και αυστηρότητα.

Η αποτελεσματικότητα πάντως της δημοτικής αρχής, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της, παρουσιάζει, στον συγκεκριμένα τομέα σοβαρά ζητήματα και όλα δείχνουν πως το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου