Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Σκοπός του Ελληνισμού είναι πάνω από όλα ο Εξανθρωπισμός της Οικουμένης


Οι εχθροί μας προσπαθούν εδώ και μια 20ετία να μας πείσουν για το "πρόβλημα του ρατσισμού στην Ελλάδα" η πραγματικότητα όμως που υφίσταται ο Ελληνικός λαός είναι ο ρατσιστικός μισελληνισμός που ανθίζει εντός της Ελληνικής επικρατείας με την κάλυψη κάθε ανθελληνικής - ολιγαρχικής "κυβέρνησης" και του παρακράτους της.

Αυτό όμως συμβαίνει διότι κανείς δεν έχει το θάρρος να εφαρμόσει τον πραγματικό ανθρωπιστικό φυλετισμό και όλοι έχουμε προσκολλήσει στην προπαγάνδα του εχθρού.

Η πραγματική φυλετική θεωρία λέει πως κάθε υπαρκτό έθνος είναι σεβαστό και πρέπει να αναπτύσσετε και να διεκδικεί την θέση του στον σύγχρονο κόσμο από τον δικό του ζωτικό χώρο, το πρόβλημα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών συνιστάτε ακριβώς στο γεγονός ότι δεν σέβονται την φυλετική διαφορετικότητα και προσπαθούν να αφομοιώσουν διαφορετικές κουλτούρες σε ισοπεδωτικές φιλελεύθερες πολιτικές (είδαμε την "επιτυχία" αυτού του σχεδίου στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και των Η.Π.Α.).

Η εχθρική προπαγάνδα προσπαθεί να πείσει ότι με την τεχνική της αφομοιώσεως ξένων πολιτισμών θα επιτύχουμε την ανάπτυξη, όμως η ταύτιση της ανάπτυξης της οικονομίας με την εξέλιξη του πολιτισμού είναι μια ουτοπία η οποία στηρίζεται σε μια λάθος βάση, η ανάπτυξη του πολιτισμού και της οικονομίας είναι ένα σχέδιο που δεν μπορεί να επιτευχθεί με την εκμετάλλευση των ξένων ανθρώπων που έρχονται εδώ (οι περισσότεροι) για ένα πιάτο φαΐ και ένα σπίτι.

Οι πραγματικοί εκμεταλλευτές και αυτό το καταγγέλλουμε είναι οι ρατσιστικές- μισελληνικές οργανώσεις που κάνουν εμπόριο πάνω σε ανθρώπινες ψυχές και κάνουν οικονομικά παιχνίδια με αθώους ανθρώπους και ατομικές πολιτικές με βάση σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Για εμάς η μορφή διακρίσεως κατά την πραγματικότητα του φυλετισμού είναι με βάση τον πολιτισμό και την κοινωνική υπόσταση της εκάστοτε εθνικής οντότητας - η ομοιογένεια και η κοινή καταγωγή είναι μια εσωτερική φροντίδα του ζωτικού χώρου και της ύπαρξης των εθνών αλλά αποτελεί μια εσωτερική προτεραιότητα και όχι επένδυση μιας παγκόσμιας ατζέντας.

Ο πραγματικός ρατσισμός είναι ο ρατσισμός της ισοπεδώσεως που προβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων ενώ εμείς είμαστε οι πραγματικοί ανθρωπιστές..!! Διότι σεβόμαστε το δικαίωμα της κάθε φυλής στο πολιτισμό της και στην ύπαρξη της...διότι αγαπούμε τα έθνη...και ο πόλεμος μας είναι πάνω από όλα ιδεολογικός και ανθρωπιστικός...διότι σκοπός του Ελληνισμού είναι πάνω από όλα ο Εξανθρωπισμός της Οικουμένης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου