Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


   
    
     
  









Ορκίστηκαν με δέηση εις των τριαδικό Θεό δια ανατάσεως της δεξιάς χείρας και την ένωση των τριών δακτύλων, με πίστη και αφοσίωση προς το σύνταγμα της Ελλάδος και αφοσίωση αλληλεγγύης προς όλο των Ελληνικό λαό ο οποίος χειμάζεται κάτω από την σκληρή λιτότητα και της μπότας των σκληρών μέτρων του Δ' οικονομικού ράιχ σε συνεργασία με την εντολοδόχο Ελληνική κυβέρνηση.

 


Οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι της ελληνικής αυγής Χρήστος Ρήγας, επικεφαλής του συνδυασμού και η Γεωργία Αρετή Κοκκότη οι οποίοι δέχτηκαν θερμά συγχαρητήρια από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων και απ’ όλες της αρχές, καθώς επίσης δέχτηκαν και την ευχή του μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια είχαν συνεστίαση στα γραφεία της Ελληνικής Αυγής όπου μοιράστηκαν λουλούδια και άπειρες ευχές.
Η Ελληνική Αυγή πολύ σύντομα θα κάνει κοινωνικό συσσίτιο προς της λαϊκές γειτονιές του δήμου Πατρέων και όλου του νομού Αχαΐας νομού Ηλίας και νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Η συνεχόμενες και πετυχημένες περιοδείες οι οποίες δεν σταμάτησαν ποτέ από της 25 Μαΐου που έγιναν οι εκλογές, το σύνθημα τους είναι αλληλεγγύη και αγάπη προς όλους τους Έλληνες, γιατί δεν περισσεύει κανένας Έλληνας, και ότι είναι ευεργετικό στην νέα περιφερειακή αρχή και ψηφίζεται υπέρ του Ελληνικού λαού και τους δεινοπαθούντες πολίτες της δυτικής περιφέρειας η Ελληνική Αυγή θα ψηφίζει πάντα ναι. Ότι είναι αντίθετο προς των Ελληνικό λαό η Ελληνική Αυγή θα είναι πάντα όρθια και απεναντί τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου