Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ..
 Πολλά τα δεινά, μεγάλα σαν βουνά τα βάσανα της Ελληνικής Φυλής. Από τον καιρό της Αλώσεως της Πόλεως των Κωνσταντίνων, συνέχεια βαδίζουμε με δεσμά σκλαβιάς σε ξένη δούλεψη. Και από το φακιόλι το τουρκικό στο σκουφάκι το ψευτοπεριούσιο. Με ταγούς που δεν λειτουργούν με συνείδηση, αίμα και ιδανικά, αλλά με ατιμία, χρήμα και ηδονή για ψεύτικους παραδείσους. Για το σκλαβωτήριο της Παγκοσμιοποίησης.

Χάσαμε το βηματισμό μας μέσα σε ψεύτικες υποσχέσεις, ατέρμονες πλαστογραφήσεις της ιστορίας και της καθημερινότητας, στημένα ανδρείκελα και στημένες συμμαχίες. Ποτέ δεν κάναμε την στοιχειώδη αυτοκριτική του Έθνους μας. Δεν θέσαμε στρατηγική και προτεραιότητες. Ακυβέρνητο καράβι σε καιρούς ταραγμένους με ξένους κυβερνήτες και λαθρεπιβάτες στα αμπάρια που ξάφρισαν την προίκα της Φυλής και στήσανε τους πρώτους του Ελληνισμού μας στον τοίχο.
Δείξαμε μεγάλη ανοχή και λανθασμένο ανθρωπισμό σε σάρακες και επαγγελματίες της πολιτικής που έπρεπε ήδη να τους έχουμε στείλει στον Καιάδα ανεπιστρεπτί. Κάναμε τους σκοπούς και τις στρατηγικές των βαρβάρων και των σιωνιστών ναρκοθετημένη περπατησιά, δική μας τάχα υπόθεση για λίγα ψίχουλα από τα μαγαρισμένα νεοταξικά σκυλιά. Αρνηθήκαμε έτσι τους δικούς μας σκοπούς και ανοίξαμε το δρόμο άθελά μας στη δημιουργία του ψευτορωμέικου.
Πομφόλυγες για μια δημοκρατία που είναι για τους λίγους και τους προδότες. Εξουσία στημένη από κάλπες μιλημένες και δικαίωμα λόγου μονάχα σε κείνους που εργάζονται για μια μικρή Ελλάδα με τους Έλληνες υπαλλήλους των δήθεν διασωστών από τα στημένα χρέη. Ρεμούλες, διαφθορά, χρηματισμοί και επιδοτήσεις αμαρτωλές ανάμεσα στον νεοταξίτη μαστροπό και τις ελληνόφωνες πολιτικές παλλακίδες που τις χρηματοδοτεί για να περνούν τις εντολές του με νόμους ανήθικους στο ρωμέικο πόπολο.
Αυτά τα κερατιάτικα έρχονται και εισπράττουν τώρα από τους γδαρμένους και κερατωμένους Έλληνες. Τους πληρώνουμε για να μας παραδώσουν στην ανεργία και στον θάνατο. Τους πληρώνουμε για να χτίσουν τα ισλαμικά τεμένη που θα γίνουν οι σφηκοφωλιές των λαθραίων εποικιστών που μας αποστέλλονται εξ ανατολών.
Τους πληρώνουμε για να γράψουν από την αρχή την ιστορία μας που δεν θα είναι πια ελληνική. Είναι μια ψεύτρα ιστορία που διακωμωδεί Ορθοδοξία και Έλληνες Ήρωες, καταργεί τις εθνικές μας επετείους, κατηγορεί τους Αγωνιστές του Γένους για δήθεν εγκλήματα και λοιδορεί τα ελληνικά ολοκαυτώματα, ανακαλύπτοντας και υμνολογώντας έτερα ολοκαυτώματα.
Πληρώνουμε τις προδοσίες που κάμανε για να τις φορτώσουνε στις πλάτες των στρατιωτικών, των εθνικιστών και της ελληνικής κοινωνίας. Στήσανε τα πολυτεχνεία με τούς δήθεν νεκρούς μέσα στον χώρο της μάθησης, για να δώσουν την Κύπρο οι ψευτοεθνάρχες και οι δήθεν αντιαμερικανοί των πολιτικών τζακιών στους απόβλητους της στέπας τουρκομογγόλους και στους αμερικανοσιωνιστές πατρόνες τους. Για να αναγνωρίσουνε στις μέρες μας τουρκική κοινότητα και κατοχή και Αττίλα στην Κύπρο, τουρκισμό στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Ποια λοιπόν είναι η χούντα που φταίει; Μα φυσικά η σοσιαλφιλελεύθερη και μαρξιστική χούντα του μνημονίου!
Φορτώσανε στους Έλληνες Εθνικιστές έναν φόνο ενός Έλληνα πολίτη αριστερού φρονήματος από έναν Έλληνα πολίτη επίσης αριστερού φρονήματος. Ψάχνουν οι προστάτες τάχα της νομιμότητας τους υπαιτίους μιας φκιασιδωμένης ρατσιστικής βίας και εγκληματικότητας, όταν οι υφιστάμενοι την βία και την ανασφάλεια στην πραγματικότητα είναι οι Έλληνες από λαθρεποίκους και μνημονιοφόρους.
Αυτοί είναι οι ρατσιστές, αυτοί που μας κλέβουν το αίμα της ψυχής μας, κόβοντας το δέντρο της λευτεριάς. Για να πουν και από πάνω οι νεοκοτζαμπάσηδες πως για τους κεφαλικούς φόρους φταίμε εμείς, ο αληθινός στο αίμα και την ψυχή ελληνικός λαός.
Και οι θρησκευτικές κεφαλές παράλληλα ανέχονται πανθρησκεία και αναφορές από διεθνή σιωνιστικά συνέδρια, ότι για τον δήθεν αντισημιτισμό, έτσι λένε τον επιβαλλόμενο αντισιωνισμό ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, φταίει η Ορθοδοξία μας! Ότι για το δήθεν κυνήγι στους «κατατρεγμένους» εμποράκους των εθνών και σταυρωτήδες φταίει η «θρησκευτική μισαλλοδοξία» ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για την σταύρωση του Χριστού μας. Η Αλήθεια λοιπόν κατονομάζεται «θρησκευτική μισαλλοδοξία», όταν ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία διώκονται σε όλον τον πλανήτη και στην δήθεν ελεύθερη Ελλάδα. Κι εμείς παραμένουμε στο άρμα της Εσπερίας που μας στέλνει στο χαμό.
Πρώτοι εμείς λοιπόν θα αφαιρέσουμε τα δολερά σκήπτρα από τα χέρια των ντόπιων τυράννων. Πρώτοι εμείς θα απορρίψουμε τις ολιγωρίες και θα αποδιώξουμε τον μισελληνισμό από την κοινωνία, από την πολιτεία, από τους θεσμούς, από τα ιστορικά μας εδάφη, δήθεν λεύτερα και προσωρινά σκλαβωμένα. Πρώτοι εμείς θα πάψουμε να μιμούμαστε την παλιανθρωπιά, την ανηθικότητα και την ανωμαλία που έχουν εισβάλλει.
Πρώτοι εμείς θα κάνουμε ελληνικό και ηθικό τον τρόπο σκέψης και ενέργειας. Να προστατέψουμε την ελληνική οικογένεια. Να κάνουμε την Πατρίδα αποκλειστικά και μόνον Οίκο των Ελλήνων και να δημιουργήσουμε πολυπληθείς ελληνικές οικογένειες.
Να πάρουμε την παραγωγή στα χέρια μας και να κάνουμε το χώμα που πατούμε να ανθοφορήσει. Να τσακίσουμε τους επίορκους και τους βέβηλους που πάτησαν τα Ιερά μας Προσκυνήματα. Να χαράξουμε και να ακολουθήσουμε κατά δικό μας σκοπό, τον Στρατηγικό Σκοπό του Ελληνικού Έθνους.
Να γίνουμε αυτεξούσιοι, δυνατοί και καθοδηγητές των ελληνικών και των διεθνών πραγμάτων. Μεγάλο Έθνος σε έκταση με την επαναφορά των Ελλήνων της γεωπολιτικής αυλής μας κάτω από Ελληνική Σημαία. Ισχυρό στην Οικονομία και τον Πολιτισμό. Κράτος με Κοινωνική Δικαιοσύνη. Επικεφαλής στην πυραμίδα των εθνών. Παιδιά του Θεού και Γη των Ηρώων!




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου