Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ιστορική μέρα η 1η Σεπτεμβρίου 2014 για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι δεκάδες εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.


Ιστορική μέρα η 1η Σεπτεμβρίου 2014 για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι δεκάδες εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Έως τις 29 Αυγούστου οι ορκωμοσίες τους.




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhucFcuO1_z6LJd6x-Q23mPm0cMAO1NvpWV7BK5phKLq-14iPNvTGBNZU-OPW9_cUDxvuYp6R97kBgUUTDxvsX3AIJOSWc2Imi4Zs_iRYdQaSItePV56jdEyvrAehrWLshZac5JXhH1ApU/s1600/%CE%95%CE%912.png......

  Απόλυτα επιτυχής για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή έκβαση των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2014 άνοιξε τον δρόμο για τηνιστορική ΘΕΣΜΙΚΗ συμμετοχή τηςΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια σε όλη την χώρα. Οι δεκάδες εκλεγμένοι εθνικιστές αιρετοί-άγρυπνοι φρουροί του Ελληνισμού -σήμερα που είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ με την τζιχάντ εντός των πυλών- αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου, κομίζοντας στις αποσκευές τους μόνο ένα: την εντολή των 540.000 Ελλήνων και Ελληνίδων εκλογέων τους να διαλύσουν τους βαλτώδεις αυτοδιοικητικούς λυμεώνες και να παραδώσουν στις επόμενες γενιές μιαν άλλη, αντάξια των προγόνων μας, Ελλάδα!

Η εγκατάσταση των νέων περιφερειακών και δημοτικών αρχών, όπως αυτές επικυρώθηκαν από τις αποφάσεις των αρμόδιων δικαστηρίων, πραγματοποιείται, κατά ρητή επιταγή του νόμου, την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014. Την ημέρα αυτή αρχίζει η άσκηση των καθηκόντων των νεοεκλεγέντων οργάνων των περιφερειών, με την έναρξη της θητείας τους, η οποία λήγει την 31η Αυγούστου 2019, σύμφωνα με τις αναλυτικές εγκυκλίους του Ν. 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), τις οποίες εξέδωσε το υπουργείο εσωτερικών σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέες δημοτικές αρχές πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους… και διαδικασίες ορκωμοσίας περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων καθώς και διαδικασίες εκλογής αναπληρωτών σε περίπτωση αποποίησης ή παραίτησης αιρετού από το αξίωμα.

Της εγκατάστασής και ανάληψης των καθηκόντων τους, δηλαδή πριν από την 1.9.2014, προηγείται η υποχρεωτική ορκωμοσία. Ειδικότερα στο δεκαήμερο διάστημα από 18 έως 29 Αυγούστου 2014, πρέπει να ορκιστούν προκειμένου να αναλάβουν τα καθήκοντα τους:
• ο Περιφερειάρχης,
• οι Αντιπεριφερειάρχες,
• οι τακτικοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι,
όπως αυτοί αναφέρονται στην οικεία απόφαση επικύρωσης της εκλογής από το αρμόδιο δικαστήριο.

Ήδη, το Σάββατο, 9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, προς μεγάλη θλίψη των αναρχοπαρακρατικών αριστεριστών, οι οποίοι δεν τόλμησαν να παρενοχλήσουν την τελετή της ορκωμοσίας. Μοναδική παραφωνία υπήρξε η άρνηση του θρησκευτικού όρκου από την συριζική πλειοψηφούσα παράταξη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σημειώνεται εδώ, ότι στον Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης) προβλέπεταικαι η ορκωμοσία στο Κοράνιο, με ρητή αναφορά μόνο σε αυτό, ανάμεσα σε όλα τα άλλα θρησκευτικά δόγματα (γεγονός που δεν μας εκπλήσσει, καθώς ο Καλλικράτης ήταν το πρώτο νομοσχέδιο που έσπευσε να φέρει ο εθνικός ολετήρας ΓΑΠ στην βουλή, αμέσως μόλις κατέλαβε -δημοκρατικά πάντα…- την εξουσία). Κορυφαία στιγμή των ιστορικών ημερών που διάγουμε, θα είναι η ορκωμοσία του παρανόμως εγκλείστου στον Κορυδαλλό, συναγωνιστή, βουλευτή εκπροσώπου τύπου του Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εξελέγη επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” λαμβάνοντας35.979 ψήφους και εκλέγοντας 4 δημοτικούς συμβούλους, τους ΣυναγωνιστέςΗλία Κασιδιάρη, Ουρανία Μιχαλολιάκου, Χρίστο Γούδη και Δήμητρα Βελέντζα.

Η χούντα των σαμαροβενιζέλων έχει καταφύγει στους αριστεριστές πραιτωριανούς της με στόχο να παρενοχληθεί και να παρεμποδιστεί παρανόμως! η ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Επιστρατεύτηκε ο συνεπής φίλος των ισλαμιστών Κωνσταντίνου, προαναγγέλλοντας αντιφασιστική συγκέντρωση όλως τυχαίως… την 29/8, ημέρα ορκωμοσίας του εγκλείστου Συναγωνιστή και των άλλων 3 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων μας στον Δήμο Αθηναίων. Ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να παράσχουν στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και στον εισαγγελέα των φυλακών το άλλοθι της άρνησης της μεταγωγής του Η. Κασιδιάρη στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας, για «λόγους δημοσίας τάξεως»…
Η ορκωμοσία των εκλεγέντων, μολονότι δεν αποτελεί εκτελεστή διοικητική πράξη, αλλά ηθική δέσμευση με την οποία αυτοί δεσμεύονται για τη σύμφωνη με το Σύνταγμα και τους νόμους διοίκηση της περιφέρειας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση και ανάληψη των καθηκόντων τους. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, ο νομοθέτης προβλέπει την αυτοδίκαιη έκπτωση όσων αιρετών δεν συμμορφώνονται προς την υποχρέωση ορκωμοσίας εντός της νόμιμης προθεσμίας.

Η πρόσκληση για ορκωμοσία Ο Ν. 3852/2010 δεν προβλέπει συγκεκριμένη ημερομηνία για την τέλεση της ορκωμοσίας των αιρετών της περιφέρειας, πλην όμως αυτή πρέπει να γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την επικύρωση της εκλογής από το αρμόδιο δικαστήριο και την ανακήρυξη των επιτυχόντων και πριν την ημέρα της εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους, δηλαδή πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Η ορκωμοσία πραγματοποιείται στο κατάστημα της έδρας της περιφέρειας σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης. Είναι δυνατόν όμως, για αντικειμενικούς λόγους που σχετίζονται με την λειτουργικότητα του χώρου, η ορκωμοσία να διεξαχθεί σε δημόσια συνεδρίαση, σε άλλο χώρο, που προσδιορίζεται από τον περιφερειάρχη. Ο εκλεγείς περιφερειάρχης απευθύνει πρόσκληση για ορκωμοσία σε όλους όσους έχει επικυρωθεί η εκλογή τους, στην οποία αναφέρεται ο χρόνος και ο τόπος που θα διεξαχθεί αυτή και η οποία θα πρέπει να κοινοποιηθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας. Η πρόσκληση, η οποία πρωτοκολλείται στο γενικό πρωτόκολλο της Περιφέρειας, κοινοποιείται έγκαιρα στα ανωτέρω πρόσωπα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο (συστημένη επιστολή, επίδοση μέσω των υπηρεσιών της περιφέρειας) με το οποίο θα αποδεικνύεται ο ακριβής χρόνος που λαμβάνει γνώση το καθένα από τα ανωτέρω πρόσωπα, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε τυχόν αμφισβήτηση για την έγκαιρη ενημέρωση των αιρετών. Από τις κείμενες διατάξεις δεν ορίζεται συγκεκριμένο τελετουργικό για την ορκωμοσία των αιρετών, παρά μόνο το περιεχόμενο του όρκου. Επισημαίνεται ότι στη διαδικασία της ορκωμοσίας παρευρίσκονται όλοι οι αιρετοί, καθώς δεν παρέχεται από τη νομοθεσία η δυνατότητα ορκωμοσίας των αιρετών κατά παρατάξεις ή ανά εκλογική περιφέρεια.

Ο όρκος που δίνεται έχει ως εξής:
«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου». Όσοι αιρετοί επιθυμούν, δίνουν τον παραπάνω όρκο ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου ή αν κάποιος αιρετός πιστεύει σε θρησκεία ή δόγμα που επιβάλλει ίδιο τύπο όρκου, τότε, εφόσον το επιθυμεί, ο όρκος δίνεται κατά τον τύπο αυτό (π.χ. ενώπιον του κορανίου). Επίσης, εάν κάποιος αιρετός δηλώσει ότι επιθυμεί να δώσει πολιτικό όρκο, δηλώνει τα εξής: «Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»

Το δεκαήμερο που διανύουμε από 18ης έως 29ης Αυγούστου 2014 αναμένεται συναρπαστικό για τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της Ελληνικής Αυγής, οι οποίοι θα βιώσουν με υπερηφάνεια το αποτέλεσμα της επιμονής στην Ελληνική επιλογή τους, διότι δεν λύγισαν, διότι δεν υποχώρησαν, διότι δεν εκβιάστηκαν από τους εκφοβισμούς και τις διώξεις ενός ξενόδουλου καθεστώτος, παρά έστειλαν δεκάδες εθνικιστές αιρετούς στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, με την εντολή “να τα αλλάξουν όλα”!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Κ.Κ. Έξι έδρες καταλαμβάνει η Ελληνική Αυγή στην Περιφέρεια Αττικής χάρις στο εκπληκτικό ποσοστό του 12% του Ηλία Παναγιώταρου και της ομάδας του!

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του Ηλία Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής είναι αποτέλεσμα επίπονης, επίμοχθης και επίμονης ομαδικής δουλειάς από όλες τις ομάδες της Αντιπεριφέρειας (Κεντρικού Τομέα, Δυτικού Τομέα, Νοτίου Τομέα, Βορείου Τομέα, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Νήσων) και τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες, που συνέκλιναν στην δημιουργία μιας συγκεντρωτικής δέσμης πυρός στην Περιφέρεια Αττικής!

Τώρα πλέον θα είναι πολύ δύσκολο για τη διαπλοκή να περάσει τα σχέδιά της είτε αυτά αφορούν την αρπαγή της χρυσοτόκου όρνιθας της διαχείρισης των απορριμμάτων, είτε φαραωνικά έργα καύσης σύμμεικτων απορριμμάτων στη Φυλή, είτε την παράδοση του Αττικού Αιγιαλού στα συμφέροντα που καραδοκούν να καταστήσουν το Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ζώνη απαγορευμένης πρόσβασης για τους δημότες. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου