Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η "ανάπτυξη" έρχεται..


Οι "επενδυτές" καταφθάνουν στην Δυτική Ελλάδα Μπαίνουμε στην καλοκαιρινή σεζόν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γέμισε τα ξενοδοχεία της Δυτικής Ελλάδας με λαθρομετανάστες.
Ηλεία

στο Κέντρο Φιλοξενίας Μυρσίνης
Αιτωλοακαρνανία σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου
Αχαΐα στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, και γύρω από το λιμάνι της Πάτρας που είχαν μετατραπεί σε άτυπους καταυλισμούς.
Η "ανάπτυξη" έρχεται, οι "επενδυτές" καταφθάνουν, οι ΜΚΟ μπορούν να θριαμβολογούν, οι "αλληλέγγυοι" να χορεύουν από χαρά ανατολίτικους χορούς, και οι τοπικές κοινωνίες να σιωπούν.
Ποιος τις ρωτάει άλλωστε και ποιος τις υπολογίζει; Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να σιωπούν και να αποδέχονται ειλημμένες αποφάσεις και μόνον. Τα περί "δημοκρατίας" "πολυφωνίας" και "αποφάσεων των τοπικών κοινωνιών" είναι μόνο για τις εκλογές.
Εκεί που οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί "παράγοντες" εξαντλούν τις υποσχέσεις για τα "οράματα" και δηλώνουν πως θα "αγωνιστούν για την ανάπτυξη του τόπου".
Ιδού λοιπόν η "ανάπτυξη" (αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες) του τόπου. Το παράδειγμα των νησιών που "φιλοξενούν" λαθρομετανάστες, και που οδήγησε σε ραγδαία πτώση των τουριστών δεν απασχολεί κανέναν.

Ποιος ελέγχει τις ΜΚΟ και τα τεράστια χρηματικά ποσά που διακινούν; Ποιοι είναι αυτοί που "αποφασίζουν" για του που, πως, και με ποιο οικονομικό κόστος θα "τοποθετούνται" οι λαθρομετανάστες ανά την επικράτεια;
Ποιος τους έδωσε αυτό το "δικαίωμα";
Το μόνο "παρήγορο"είναι πως πιθανόν θα επισκευαστούν τάχιστα δρόμοι και γέφυρες (από αυτές που πέφτουν με χαρακτηριστική ευκολία στην στην περιφέρειά μας) για να "υποδεχτούν" οι αυτοδιοικητικοί, τους λαθρομετανάστες, και όχι τίποτε άλλο, αλλά μην τους πιάσουν και στο στόμα τους οι "αλληλέγγυοι" , και τους κατηγορήσουν για "ρατσιστές" και "ξενόφοβους".
Μεγάλο όντως αυτό το "πρόβλημα".
Η ελληνική Αυγή δυτικής Ελλάδος σε κάθε περίπτωση, θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων, και θα είναι αρωγός στα όποια προβλήματα δημιουργηθούν, από μια τέτοια πιθανή απόφαση εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία και σε στρατόπεδα στην Δυτική Ελλάδα.
Όσο για τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς "παράγοντες", μπορούν να εξακολουθούν να "σκύβουν το κεφάλι" σε ότι τους σερβίρουν οι ΜΚΟ και η κεντρική εξουσία.
Για αυτό μόνο είναι ικανοί.
Από το Γραφείο Τύπου της ελληνικής Αυγής δυτικής Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου